Ulugazi İlkokulu

WEB https://ulugazi.meb.k12.tr
Adres : Karabaş mh. Hürriyet cd. No 153 İzmit / KOCAELİ
VİZYON : Ulugazi İlkokulu olarak vizyonumuz; eğitim, öğretim, bilim, sanat, spor, sosyal ve kültürel alanlarda; ilimiz, bölgemiz ve ülkemizde en iyi okul olmaktır.
MİSYON : Ulugazi İlkokulu olarak misyonumuz; ne istediğini bilen, araştırmacı, yeniliklere açık, İnsanları doğayı ve hayvanları seven, kendisi ile barışık tutarlı ve yeterli, ana dilini çok iyi kullanan, öğrenmeyi seven, paylaşımcı ve hoşgörülü, sanatı ve sanatçıyı seven insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00 - 12:30 13:10 - 14:40
Isınma : Doğalgaz - Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçenin her yerinden otobüs ile ulaşım mümkün olup ayrıca tramvay ile ulaşım da söz konusudur.
Yerleşim Yeri : Karabaş mh. Hürriyet cd. no 153 İzmit/KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde, yürüyüş yolu üzerindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Hayat İzim e-Twinning Projesi, Aile Akademisi e-Twinning Projesi, Atık Değil Materyal e-Twinning Projesi, Sağlıklı Minikler Çalışıyor e-Twinning Projesi, Patik´le Başla Kitap´la Yaşa e-Twinning Projesi, Çabuk İyileş Dünya e-Twinning Projesi, Bırak Kendim Yapayım e-Twinning Projesi, STEM Çocuk e-Twinning Projesi